با سلام ... می خواستم بپرسم اگر کسی شرایطی که در فایل گذاشته شده در وبلاگ را داشته باشد حتما می تواند در مسابقه شرکت کند یا شما شرایط داخلی خود را دارید . و این شرایط داخلی را از کجا می توانیم پیدا کنیم ؟ ایا دانشجوی سال دوم فوق لیسانس (تنها یک عضو تیم ) در صورتیکه در فایل مشخص شده مجاز به شرکت باشد توسط شما نیز مجاز به شرکت می باشد؟
سلام : از صمیم قلب به خاطر بر گزاری عالی مسابقه به همه شما تبریک می گم؛ همه چیز خیلی عالی بود مخصوصا از لحاظ سوالات- واقعا خسته نباشید. بچه های دانشگاه علوم و فنون مازندران
سلام : از صمیم قلب به خاطر برگزاری عالی مسابقه تبریک می گیم ، همه جیز خیلی عالی بود ، مخصوصا از نظر علمی - واقعا خسته نباشید . از طرف بچه های علوم و فنون مازندران
ما دادههای ورودی و خروجی سال قبل را بهزودی اعلام میکنیم. باید اینکار را قبل از مسابقهی امسال انجام میدادیم تا برای تمرین تیمها استفاده شود، فراموش شد. امسال سعی میکنیم در ماه آینده این کار را انجام دهیم. جهت اطلاع شما هیج سایتی بلافاصله دادههای ورودی و خروجی خود را عمومی نمیکنند، چون اگر احیاناً مشکلی پیدا شود، کل مسابقه میتواند زیر سوال رود. حتا تاکنون دادههای هیج مسابقهی نهایی عمومی نشده است. ما البته به کار کمیتهی علمی ۱۰۰٪ اطمینان داریم و ترسی از عمومی کردن آن نداریم، چنانچه در دادههای ۶ سال گذشته مشکلی پیش نیامده است. اما بههرحال احتیاط خوب چیزی است.
داده های تست سوالات از پارسال دیگر روی سایت قرار نمی گیرد ، علت این امر را نمی دانم. ولی خدا کند به خاطر ترس نباشد. اکثر سایت ها بعد از مسابقه داده های تست را و راه حل مسائل را روی سایت قرار می دهند. چرا میزبان ما اینکار را نمی کند ؟
با حرف یاسر ژیان موافقم که گفته بود " We have hearts too, you know." من خودم به شخصه خیلی دلم می خواد که دو باره هیجان مسابقه داشته باشم , ولی نه به عنوان مربی, به عنوان شرکتکننده! و برگزاری چنین مسابقه ای را به کسانی که می تونن شدیدا!!ً توصیه می کنم. محمد توکلی قینانی
با سلام و ضمن عرض خسته نباشید خدمت تمامی شما عزیزان که در راه اندازی این مسابقات با تمام سختی ها و مشکلاتی که پیش رویتان هست دست از کار نمی کشید و همچنان چراغ این مسابقات را حتی با از بین رفتن پشتیبانهای مالی و پشتیبانی آی بی ام روشن نگه می دارید
در اینجا لازم است که اولا از تمامی عزیزانی که در کادر های مختلف اجرایی به هر چه بهتر امجام شدن این مسابقات کمک کردند تشکر کنم دوما از آقای قدسی که برای ایشون آرزوی سلامتی روزافزون می کنم و سوما به آقای دکتر رامتبن خسروی نیز تبریک میگم شاد و پیروز و موفق باشید در این عرصه و هم در دیگر عرصه های علم
محمد حسین باطنی در نظر دارد کتابجهای حاوی نکتهها و راهحلهای مسالههای امسال تهیه کند که کار بسیار مفیدی است. هرچند ایشان کار برگزارکنندگان سال بعد را مشکل میکند!
سلام من میخواهم بدونم آیا راه حلهای مربوط به مسابقات سالهای گذسته جایی وجود دارد که افرادی که برای مسابقات جدید خودشون را آماده میکنند از این راه حلها استفاده کنند؟
دوم اینکه من کتاب حل مسال های الگوریتمی آقای دکتر قدسی را مطالعه کردم خیلی مفید بود، آیا کتاب جدیدی در این زمینه منتشر خواهد شد که حاوی راه حلهای مسایل ای سی ام یا ایده برای حل مسایل باشد؟
و نهایتا اینکه چرا در مسابقات ای سی ام خود راه حلها ارزیابی نمیشوند و ؟فقط داده های درست ملاک میباشند
آیا اصلا به این نکته دقت کردید که نام مسائل با همان حرفی شروع میشد که مربوط به همان سوال بود؟ و این در حالی بود که روند تقریبا صعودی سختی مسائل حفظ شده باشد. این کار شاید برای شما کار خیلی بزرگی به نظر نرسد ولی خیلی خوب نشان میدهد که مسئولین دلسوز مسابقه تا چه سطحی به فکر ظرافت کار بوده اند. کمتر کسی حضور دستان قدرتمند ولی نامرئی محمد حسین باطنی و امثاله را در برگزاری عالی این مسابقه حس میکند. دستشان واقعا درد نکند. مسابقه به هر شکلی که برگزار شود بالاخره ایراداتی بر آن وارد میشود. خواستم چند نکته را یاد آوری کنم: 1- با این دید ایرادات را بگوییم که قرار است برطرف شوند نه این که مثلا بخواهیم ثابت کنیم برگزارکنندگان مسابقه آدمهای بیخیال یا فلان یا بهمانی هستند! 2- اگر به سایت مسابقات منطقه ای روسیه یک سری بزنید می بینید که 12 تا مسئله میگذارند که آسانترین آن از 3 مسئله ی آخر مسابقه ی تهران آسانتر نیست و در عین حال بعضی تیمهای روس همه ی مسائل را در چهار ساعت و نیم حل میکنند و می روند. مطمئن باشید این که سطح سختی مسائل چگونه باشد بی حساب و کتاب نبوده و روی آن کاملا فکر و بحث شده و دلایل خاص خودش را داشته. و این که مسائلی طرح بشوند که همان سختی مورد نظر را داشته باشند هم کار آسانی نیست. اگر اهل این کارها باشید این را متوجه میشوید. 3- همه ی مشکلات موجود در مسابقه را به حساب مدیریت ضعیف یا بیخیالی یا این چنین چیزهایی نگذارید. اولا هزار تا چیز هست که ممکن است رخ دهد و به ذهن آدم نمیرسد. اگر هم رسید می بیند هزینه ی جلوگیری از آن به قدری زیاد است که عملا غیر ممکن است. تازه کم کاری چند مسئول در سطح های خیلی پایین کافی است تا کیفیت کل کار کم شود. بدتر از آن وجود عده ای است که نه تنها کمکی نمی کنند بلکه با برگزاری مسابقات ای سی ام کلا مخالف اند و آن را بچه بازی می دانند. و در میان این افراد کسانی وجود دارند که در عین حال طرفدار برگزاری مسابقات روبوکاپ هستند! مطمئنا وجود چنین شخصیت هایی در برگزاری مسابقات بی تاثیر نیست مخصوصا وقتی در پست و مقام هایی خاص قرار داشته باشند. 4-شخصیت برگزارکنندگان مسابقه بالاتر از آن است که حاضر شوند به تیمهای شریف کمک غیر قانونی کنند.
سلام دوستان لازم میدونم چند نکته رو بگم: 1- به نظر من انتقادات از نوع سوالات قابل قبول نیست. نکته مهم در مورد مسابقات برنامه نویسی ای.سی.ام. اینه که در اون امکان داره هر جوری سوال بدن و هیچ استاندارد خاصی برای سوالات وجود نداره. بعنوان مثال میتونید سوالات مسابقات جهانی در سال 2004 رو نگاه کنید، و ببینید که ترکیب سوالات داده شده چه جوری هست (فکر نمیکنم مسابقه ای دیده باشید که هیچ سواله الگوریتمی نداشته باشه و دقیقا نصف سوالاتش هم هندسه محاسباتی باشه!). علاوه بر اون باید توجه کرد که دلیله اینکه تیم ها تنها وقته خودشون رو صرف سوالات اسون کردند و به سه سوال آخر نرسیدن بی تجربگی خوده این تیم ها هست. در مسابقات برنامه نویسی ای.سی.ام. تنها توانایی برنامه نویسی و الگوریتمی سنجیده نمی شه و دقت و کار گروهی عوامل به شدت مهمی هستن که تیم های حرفه ای باید اونو داشته باشن. فکر می کنم اگه یک تیم حرفه ای (مثل تیم ایالت مسکو مثلا!) به این مسابقات می آمد (که من هنوز در تیم های ایرانی تیمی حتی نزدیک به این سطح ندیدم) به راحتی در کمتر از سه ساعت هفت مساله اول رو گرفته بود و حتی فکر میکنم بیش از این تعداد مساله رو هم حل کرده بود. کلا توصیه میکنم بجای توجیه برای نگرفتن نتیجه، بپذیرید که اگه حرفه ای باشید به راحتی با هر مجموعه سوالی در هر شرایطی میشه نتیجه گرفت. باور کنید تیمهای ما با تیمهای حرفه ای دنیا خیلی فاصله دارند و تنها راه کم کردن این فاصله تمیرنه ،تمرینه و تمرینه. در سال 2004 وقتی از یکی از اعضای تیم ULM آلمان که در سال 2003، 10ام شده بودند و در این سال 27ام وقتی پرسیدیم که چرا اینطور شد. گفت که ما امسال خیلی کم تمرین کردیم و بطور متوسط روزی شش ساعت بیشتر تمرین نکردیم! فکر میکنید میزان تمرین شما با این تیمها قابل مقایسه هست؟! 2-بعضی از انتقادات از برگزاری مسابقات بنظرم کاملا نامنصفانه هست. تجربه من در برگزاری چند مسابقه جدی در مقیاس بسیار کوچکتر از مسابقات منطقه ای ثابت کرده، که برگزاری مسابقات به شدت و به طرز باور نکردنی ای سخته. مسولین برگزاری مسابقه در فکر چیزهایی باید باشن و با مشکلاتی روبرو میشن که اصلا تصورش هم برای بقیه غیره ممکنه. تنها باید برگزاری مسابقه رو به طور استاندارد (با یک مجموعه سوال طراحی شده) تجربه کرد تا با سختیهای واقعی ای این کار روبرو شد.
3- برای اینکه در اینجا بحث بیربطی ادامه پیدا نکنه به آقای Yaser Zhian Tabasy توصیه میکنم تا اگه حرفی دارن صریحا به من بگن تا از نظرات ما هم آگاه بشن. 4- من به تیم هایی که اولین یا دومین تجربه شون بود، شدیدا تبریک میگم (مخصوصا تیم اوله دانشگاه شهید بهشتی در مسابقات). امسال احساس کردم در سالای آینده تیمهای کشور ما میتونن حرفهای بیشتری بر گفتن داشته باشن و شاید بزودی ما هم مثل بعضی از کشورها تیمهای حرفه ای داشته باشیم،که بشه از عملکردشون لذت برد و سرحال اومد. 5- در کل، حقیقت اینه که مسابقه بدون اشکال نبود، ولی باید قبول کرد که بی شک توجه به امکانات برگزارکنندگان بوضوح میگم که بسیار عالی بود.
همگی موفق باشید، بابک به ساز دانشگاه صنعتی امیرکبیر
این آدرس وبلاگ یکی از اعضای تیم ما است. http://blog.360.yahoo.com/blog-YjgwYDI8dq8HKmpWliyQ8xn1Dg-- ماجرای یک ربع آخرمسابقه رو تعریف کرده. بخونیدش . جالبه
I am a member of the "Dovienya" team from Azad University of Mashhad. I want to thank all the people responsible for the contest for the smooth completion of the contest. There are a few point I have to make (but you don't have to read them!)
- Before the contest, I projected ourselves a place among the first ten teams, at best. When after 3 hours we had solved 5 problems, I was beginning to see ourselves amongst the first three. But a few major coding and thinking problems caused us not to be able to solve any more problems in the last 2 hours (1 hour, 59 minutes to be exact) and give our place to better teams. Mea culpa! Mea maxima culpa!
- About the contest problems. I have to disagree with people who said that the problems were too easy and they were too numerous for a contest of this kind. Easy problems give color and excitement to a contest. Would you've liked it if it was like the 2004 regional, where only an O(20) of teams solved any problems and the rest of them had to go back with their hands empty? So easy problems are good. And if you're so algorithmically inclined, why didn't you solve any of the last 3 problems? (I'm not targeting any specific you, since no one solved even the "Hotel" problem (H) which looks trivial at this point after the contest.) On the same note, when there are many problems in the problem set, teams with better teamwork and resource coordination flourish and ascend, and teams with inferior or nonexistent teamwork tank inevitably. (That's us right there!) I congratulate the problem setters for their almost balanced set of problems. I say almost because I do believe that the set was a tad too easy. But who can blame them with the scary experience of last year! (For the record, we solved 4 problems last year, but that's another story altogether.)
- I have one word for Amirkabir teams. Condolences! And here's another thought for you : "Thou shalt not try to undermine thy neighbor!"
- I wanted to congratulate the Beheshti University teams, specially the "Untitled.cpp [+]" team. Their "Delta" team was doing very good in UVA contests, and my friends thought them to be the real chance for second place (Not after us, after Sharif teams!)
- I wanted to congratulate the "Ilúvatar" team. Finally, they've got the chance to, if not outperform the Stupendous in the contest, at least outlast them! Besides, they have one of the cooler names in the regionals. Power to Tolkien!
- I wanted to congratulate our own university's "Deadlock". They did very well for a 66.6% first-timers. Wait a minute, our own team were 66.7% first-timers too!
- One team that definitely deserved a better place (that I know of) was Ferdowsi University's "Three Sacred Devils". They definitely were better than us in our mutual practice sessions.
- It seems to me that support for the ICPC inside the administration of Sharif university is fading. I don't know why, but I sense that if it wasn't for personal perseverance of Dr. Ghodsi and a few others (Mr. Bavar, Mr. Khosravi) and the enthusiasm of students, there would have been no such fun and memorable thing as ICPC in Iran. So, thanks to all who strive so we can thrive! (or was it the other way around?!)
OK, that was long. Only one thing remains to say. If anybody is thinking about organizing a contest in the near future, how about including the from-this-point-on ineligibles too? We have hearts too, you know.
Yaser Zhian Tabasy, Islamic Azad University of Mashhad
P.S. I couldn't not say this. In case you were wondering, "Dovienya" means "luck" in the Old Tongue. For more information, read about 12000 pages from Robert Jordan's Wheel of Time epic novels.
روز پنجشنبه در وورک شاپ الگوریتم مسایل جالبی آماده شده بود ولی مسایل به طور کامل حل نشد و به ارایه یک ایده اولیه اکتفا گردید. نهار همین روز ساندویچ سرد بود که باید سر پا و در سرمای بیرون صرف می شد مثل سال گذشته (به استثنای اینکه پارسال توی سالن بود) آیا اگر برای میزبانی این مسابقه رقابتی بین دانشگاهها وجود داشت باز هم با این کمبود های هر ساله روبرو بودیم؟
مسایل مسابقه هم به هیچ وجه استاندارد نبودند.بر عکس سال قبل که تیمهای خوب پارسال تنها 4-5 تا حل کردند امسال آنقدر ساده بود که تیمهای ضعیف امثال 6-7 تا حل کردند.3 سئوال آخر هم روی هم 3 سابمیت داشتند.انگار که اصلا نبودند.منطق شما از اینگونه طراحی مسایل باید جالب باشد.فکر نمی کنم انتخاب تیم هایی با معیار این 7 مسئله نه چندان الگوریتمی صحیح باشد در حالیکه سئوالات جهانی عمدتا هوشی و الگوریتمی اند.
1-امیدوارم تیم های "ای سی ام" در ایران پیشرفت بیشتری داشته باشند. 2-امیدوارم میزبانی هم بهتر شود. 3-امیدوارم انتقاد پذیر باشید. 4-همه موارد فوق
ایمیل دکتر کیقباد مربی تیم دانشگاه BUET از بنگلادش که چند بار در مسابقهی جهانی شرکت کردهاند:
Dear Professor Ghodsi,
Congratulations for yet another successful completion of Regional contest and that your Sharif Team has qualified for the World Finals yet another time. I sincerely hope that this year both the Iranian tems will put up an excellent performance in the World Finals. With best regards,
با تشکر ^ چند نکته لازم به تذکر است . ابتدا تشکر بابت برگذاری مسابقه. واقعا دستتون درد نکنه. بعد گله به خاطر غذای سرد و روحیه سرد کن روز اول و مخصوصا اینکه مجبور بودیم سر پا غذا بخوریم. سوال ها خوب بود ^ ساده بودند که باعث شد حیجان در مسابقه باشد و برعکس سال قبل که سوال های سخت باعث سرخوردگی شد امسال رقابت بهتر بود ولی افزایش تعداد سوالات و ساده بودن بعضی از آنها باعث شد تیم های الگوریتمی در بعضی موارد اغب بماند. شاید بهتر بود همین تیپ سوال باشد ولی همان 8 تا . مورد دیگر سوال E بود که بسیاری از تیم ها واقعا گیر افتادند ، لطفا سوال هایی که به خاطر output format error اینطور تیم ها را سر کار بگذارد کمتر شود. واقعا این مهم است ^ 181 try که روی این سوال شده خود تایید کننده حرف های بنده می باشد. اگر بتوانید از سال آینده مدیریت مکان را نیز به عهده بگیرید این بسیار خوب است ، خود باعث می شود بسیاری از تیم ها باهم آشنا شوند. و تیم ها همدیگر را بشناسند ، همان هزینه ای که بچه ها می خواهند برای هتل کنند را شما مدیریت کنید. بازهم تشکر به خاطر مسابقه.
با سلام و خسته نباشید خدمت کلیه کسانی که برای این مسابقه زحمت کشیدند. سوالات بسیار خوب بود. واقعاً دستتون درد نکنه. خیلی زحمت کشیده بودید براش. مسابقه بسیار بسیار خوب برگزار شد. خسته نباشید. زحمتتون خیلی بیشتر از اونی بود که بشه ازش تشکر کرد. تنها نکته منفی مسابقه نامرغوب بودن بادکنک ها بود که تند تند می ترکیدن :) :*
I'd like to thank you for the chance you gave us, but I'm sorry that although we could definitely solve at least 4 of the problems, unfortunately our team work was very bad that we couldn't succeed. that was a really big mistake of us. Any way, thank you again Mr Ghodsi for the chance, It was really a good teams contest.
مسابقات از لحاظ فنی بدون نقص برگزار شد. در مورد کیفیت سوالات، به نظر من تعداد سوألات ساده و بدون ایده خیلی زیاد بود و این نکته مقایسه توانایی ای سی امی تیمها را با مشکل مواجه کرد و به نظر من رتبه ها چندان با توانایی تیمها همخوانی نداشت. امیدوارم سالهای بعد شاهد سوالهای بهتر و متنوعتری باشیم. با تشکر از زحمات شما
شرکت و موفقیت تیمهای غیر«شریف»ی در این دوره بسیار چشمگیر بود، که این امر حاکی از همهگیر شدن پدیدهی «اِیسیاِم» بود.
تعداد سؤالات ساده به نسبت افزایش یافته بود که این امر باعث شده بود تعداد بسیار کمی از تیمها مبادرت به حل سه سؤال آخر نمایند و عملاً ارزش سؤالات سنگین که میتوانست بار الگوریتمی داشته باشد از بین رفت. فیالواقع در این دوره از مسابقات، سرعت و دقت تنها عوامل مهم و سرنوشتساز بوده و در سوی دیگر تفکر برای حل مسئله و چگونگی بهکار بردن الگوریتمهای پیچیده برای حل مسائل تقریباً بیتأثیر بودند. از آنجایی که سرعت تیمها (حتی تیمهای اوّل ردهبندی) نسبت به مسابقات جهانی و یا مسابقات داخلی سایر مناطق به نسبت کمتر است، بهتر میبود اگر با کاهش تعداد سؤالات ساده (از نظر راهحل)، فرصت برای کار بر روی تمامی سؤالات فراهم بوده و ارزش تمامی سؤالات مشهودتر میشد.
به عنوان یکی از شرکتکنندگان از تمامی دستاندرکاران و مسئولان برگزاری صمیمانه تشکر میکنم.
We are “BK Eagle”, the ACM team from Ho Chi Minh City University of Technology. We have just arrived in Vietnam recently.
We want to give you our special thanks for all of your support when we were in Iran. Before going to your country, we were worried about everything because we had never been to Iran before. But you and your staff are friendly and very kind to us. So we had a very happy time in Iran.
We have also learned many things through the contest. After come back to Vietnam, we will continue to study hard so that we can contribute to the developing of our country in the future.
Once again, thank you very much for helping us. We wish you a good health and many successes in the future.
1. The contest was held very well, and without any problems for our team. 2. This was my first participation at the regionals, and I enjoyed it. Although our result was much worse than expected.
به وبلاگ رسمی مسابقهی بینالمللی برنامهسازی دانشجویی (ICPC) در تهران خوش آمدید. بیست و پنجمین مسابقهی منطقهای تهران روزهای ۲۹ و ۳۰ آذرماه ۱۴۰۳ به میزبانی دانشگاه صنعتی شریف برگزار میشود.